Τη Σάμο επισκέφθηκε ο διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δει την κατάσταση που βρίσκεται το Γ.Ν. Σάμου κατά τους εμβολιασμούς, αλλά και την ετοιμότητά του για τα μέτρα Covid-19.

Ειδικότερα, την περασμένη Πέμπτη ο κ. Ροϊλός επισκέφθηκε την πλήρως ανακαινισμένη Παιδιατρική Κλινική, συνομίλησε με τις τρεις παιδιάτρους και το προσωπικό.

“Μην ξεχνάμε ότι για να σταθεί και να συνεχίσει να λειτουργεί η Παιδιατρική Κλινική, η βοήθεια του διοικητή της 2ης ΥΠΕ ήταν καθοριστική” επισημαίνει ο διοικητής του Νοσοκομείου, Νίκος Στεφανής.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον ανακαινισμένο Χειρουργικό Τομέα, την Παθολογική Κλινική και το Τμήμα Covid που έχει δημιουργηθεί για τους ασθενείς που χρήζουν νοσηλείας.

Συνομίλησε με τους διευθυντές Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Διοικητικής Υπηρεσίας, καθώς και με όλους τους διευθυντές των Τμημάτων.

Ενημερώθηκε για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα για την αναβάθμιση του τοπικού Νοσηλευτικού Ιδρύματος και δεσμεύτηκε μαζί με τον διοικητή του Νοσοκομείου για την υλοποίησή τους.

“Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να υποστηριζόμαστε από τη 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, έτσι ώστε να επιλύονται τα όποια θέματα δημιουργούνται” δηλώνει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Φωτογραφίες: Νοσοκομείο Σάμου

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!