“Δύσκολη για όλους, καταναλωτές και εμπόρους, η πρώτη μέρα με την πόλη της Σάμου σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου. Αρκετός κόσμος είχε την εντύπωση πως τα καταστήματα λόγω των μέτρων παραμένουν κλειστά” σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου, σε ανάρτησή του.

Όπως υπενθυμίζει, τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα με τη μέθοδο του click away, δηλαδή της παράδοσης του προϊόντος εκτός καταστήματος κατόπιν ραντεβού. Οι παραλαβές εντός του καταστήματος (click inside) θα επιτρέπονται μόνο για τους κλάδους ένδυσης, υπόδησης και ειδών χαρτοβιβλιοπωλείου, πάλι κατόπιν ραντεβού.

Και στις δύο περιπτώσεις, δηλαδή του click away και του click inside, ο μέγιστος χρόνος που θα έχει στη διάθεσή του ο καταναλωτής από τη στιγμή που θα στείλει το sms με τον κωδικό 2 έως ότου να παραλάβει το προϊόν, θα είναι δύο ώρες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου εξηγεί αναλυτικά:

Πώς γίνεται το click away

1. Γίνεται ηλεκτρονική παραγγελία του προϊόντος.

2. Ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν.

3. Τέλος, με το αποδεικτικό παραγγελίας – πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Πώς γίνεται το click inside

Σε αντίθεση με το click away, όπου ο πελάτης πρέπει να έχει προπαραγγείλει το προϊόν είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος και το παραλαμβάνει στον εξωτερικό χώρο του φυσικού καταστήματος ύστερα από ραντεβού, το click inside λειτουργεί ως εξής:

Ο καταναλωτής μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού καταστήματος ή εφαρμογής που μπορεί να διαθέτει μια εμπορική επιχείρηση κλείνει ραντεβού για να επισκεφθεί το κατάστημα συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και να κάνει τις αγορές του εκεί, δοκιμάζοντας τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν.

“Τα εμπορικά, λοιπόν, καταστήματα της πόλης της Σάμου είναι εδώ, ανοιχτά και έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν, ζητώντας από όλους να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας” τονίζει καταληκτικά ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!