Ο δήμος Ανατολικής Σάμου συμμετέχει στην πρώτη virtual διεθνή τουριστική έκθεση “Greek Panorama”, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, αλλά και με κύριο χορηγό επικοινωνίας το Εuronews.

Ο δήμος στις 18 Μαρτίου θα είναι ο τιμώμενος δήμος, οπότε, εκτός από την 15λεπτη προβολή του δήμου στους συμμετέχοντες, θα υπάρξει εκδήλωση και συνάντηση, μέσω Internet, από το στούντιο της εταιρείας Podimatas SA, με τη Σκανδιναβία, τη Γαλλία και την Ελβετία, μέσω των γραφείων του ΕΟΤ στις παραπάνω χώρες και με τουριστικά γραφεία.

Συντονιστής στις εκδηλώσεις αυτές είναι δημοσιογράφος του Εuronews που είναι και βασικός χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης σε 15 eυρωπαϊκές χώρες.

Επίσης ο δήμος Ανατολικής Σάμου θα προβάλλεται – παρουσιάζεται σε 12μηνη βάση μέσα από το εικονικό – virtual περίπτερο του, μέσω ολοσέλιδων εκδόσεων του ηλεκτρονικού περιοδικού Hellas Blu, το οποίο έχει 40.000 συνδρομητές του εξωτερικού, μέσω συνεδριακής παρουσίασης σε χώρα επιλογής μας και τέλος μέσω του διεθνούς ειδησεογραφικού website, Travel Daily News International.

Λιγα λόγια για την “Virtual Greek Panorama”

Οι μεγάλες εκθέσεις για την Ελλάδα στο εξωτερικό “Greek Panorama” γίνονται “Virtual Greek Panorama” και ταξιδεύουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Με περισσότερες από 70.000 ήδη μοναδικούς εγγεγραμμένους επισκέπτες από την Σκανδιναβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Η.Π.Α., την Πολωνία, την Ρουμανία και την Κύπρο, η νέα διαδικτυακή έκθεση για τον ελληνικό τουρισμό γίνεται πλέον προσβάσιμη σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Η νέα “Virtual Greek Panorama” απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, με μία εξελιγμένη διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στον δυνητικό επισκέπτη να περιηγηθεί σε εικονικά “virtual” περίπτερα για ελληνικούς προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού αποκτούν ένα εργαλείο προώθησης που τους επιτρέπει να πραγματοποιούν διαδικτυακές συναντήσεις, να δημιουργούν νέες επαφές και να ενδυναμώνουν υπάρχουσες συνεργασίες.

Με τη δυναμική προβολή της “Virtual Greek Panorama” προορισμοί και επιχειρήσεις απολαμβάνουν ευρεία διασπορά και επικοινωνία με τους μελλοντικούς επισκέπτες τους, λειτουργώντας όλο το χρόνο.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!