Την άρση της απόφασης για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα του οδικού άξονα της Ε.Ο. Σάμου-Καρλοβάσου, και συγκεκριμένα στα ρεύματα πορείας προς και από Καρλόβασι, από τη διασταύρωση με έξοδο από τον οικισμό Βουρλιωτών έως και τον οικισμό Κουρούντερε (θέση Αγ. Νικολάου), στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου.

Η άρση της απόφασης έγινε διότι εξέλειψαν οι λόγοι έκδοσής της, αναφέρει η αστυνομική διεύθυνση.

Δείτε τη σημερινή απόφαση από το πρόγραμμα “Διαύγεια”:

65Α446ΜΤΛΒ-ΦΗΛ

Προηγήθηκε η εισήγηση από την Πολιτική Προστασία Σάμου προς την τοπική Διεύθυνση Αστυνομίας να δοθεί από σήμερα, Τετάρτη, άμεσα, σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Σάμου – Καρλοβάσου, που έκλεισε την Τρίτη, λόγω καιρού, καθώς έχουν γίνει οι εργασίες αποκατάστασης στο οδόστρωμα και βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου που εκδόθηκε χθες θα είχε ισχύ έως τις 13:00 της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο της Μαίρης Τζογανάκη με τις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό  Σάμου – Καρλοβάσου:

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, το μεσημέρι της Τετάρτης παρατηρούνται δυσχέρειες στην κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό Κοκκαρίου, από το ύψος του καταστήματος “Taj Mahal” μέχρι τη διασταύρωση της Ε.Ο. Σάμου-Καρλοβάσου, λόγω φερτών υλικών στο οδόστρωμα.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!