Φωτογραφία αρχείου

Εισήγηση από την Πολιτική Προστασία Σάμου έχει γίνει προς την τοπική Διεύθυνση Αστυνομίας να δοθεί από σήμερα, Τετάρτη, άμεσα, σε κυκλοφορία η Ε.Ο. Σάμου-Καρλοβάσου, που έκλεισε την Τρίτη, λόγω καιρού, καθώς έχουν γίνει οι εργασίες αποκατάστασης στο οδόστρωμα και βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες. Αναμένεται σχετική απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ισχύει από το μεσημέρι χθες στην Ε.Ο. Σάμου-Καρλοβάσου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα από τη διασταύρωση της εξόδου για Βουρλιώτες, έως τον οικισμό Κουρούντερε, θέση εκκλησάκι Αγίου Νικολάου, για λόγους ασφαλείας, καθώς οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα την εκροή θαλάσσιων υδάτων στο οδόστρωμα.

Πρόκειται για απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με ισχύ, όπως ανακοινώθηκε χθες, έως τις 13:00 της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου.

Στο διάστημα αυτό η κίνηση των οχημάτων από Βαθύ προς Καρλόβασι και αντίστροφα θα πραγματοποιείται μέσω της Επαρχιακής Οδού Σάμου-Πυθαγορείου και εν συνεχεία μέσω Πύργου-Καρλοβάσου και αντίστροφα.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!