fbpx

Εξαιρείται από τους περιορισμούς στην κυκλοφορία η Σάμος – Ελεύθερες οι μετακινήσεις από/προς το νησί

Την εκ νέου εξαίρεση της Σάμου, ως σεισμόπληκτης περιοχής, από τους περιορισμούς στην κυκλοφορία, καθώς και στις μετακινήσεις εκτός νησιού, προβλέπει η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση 88 σελίδων για τα “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00”.

Το σχετικό άρθρο της, στη σελίδα 41, είναι το 3 με τίτλο “Περιορισμός της κυκλοφορίας”, όπου στην παράγραφο 7 αναφέρεται: “Από την εφαρμογή του παρόντος εξαιρείται η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου”.

Παράλληλα, στη σελίδα 42, στο άρθρο 4 με τίτλο “Μετακινήσεις εκτός Περιφερειακής Ενότητας ή Περιφέρειας” στην παράγραφο 2 ορίζεται: “Από την εφαρμογή του παρόντος εξαιρείται η μετακίνηση από και προς την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου”.

Επιπλέον, επίσης στη σελίδα 42, και στο άρθρο 5 με τίτλο “Θαλάσσιες συνδέσεις εντός της Χώρας” στην παράγραφο 3 αναφέρεται: “Από την εφαρμογή της παρούσας εξαιρείται η μετακίνηση από και προς την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου”.

Δείτε αναλυτικά την εν λόγω ΚΥΑ, που περιλαμβάνει κι όλα τα μέτρα που θα εφαρμοστούν και στη Σάμο και στις άλλες κίτρινες-επιπέδου Α/Επιτήρησης περιοχές της χώρας. Στην ίδια απόφαση είναι και οι περιορισμοί στις κόκκινες-Επιπέδου Β/Επαυξημένου Κινδύνου περιοχές.

2021 1 30 ΚΥΑ

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!