Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας, από τη Σάμο, κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης αθλήτριας.

Τέσσερις ώρες μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει να προφυλακιστεί για την υπόθεση που κατήγγειλε το 20χρονο, σήμερα, θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος, που παρέδωσε και γραπτώς τις θέσεις του, επανέλαβε και ενώπιον της δικαστικής λειτουργού όσα είχε ισχυριστεί σε δημόσιες δηλώσεις του, επιμένοντας πως αρνείται τον βιασμό και αναφέροντας πως είχε ερωτική σχέση με την ανήλικη, όχι όταν εκείνη ήταν 11 χρονών, αλλά αργότερα, ενώ τονίζει πως “υπήρχε συναίνεση” για όσα έγιναν σε βάρος της ανήλικης.

Ο 38χρονος φέρεται να είπε απολογούμενος πως εξακολουθεί να αγαπά την αθλήτρια: “Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ” είπε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αποδεχόμενος την ποινική μεταχείριση που θα αντιμετώπιζε με το τέλος της διαδικασίας απολογίας του, φέρεται να είπε: “Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση, δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια”.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!