Εκτός δρομολογίων, στον Πειραιά για την προγραμματισμένη συντήρησή του και να ανανεώσει τα πιστοποιητικά του βρίσκεται το πλοίο “Νήσος Κάλυμνος”, της ΑΝΕ Καλύμνου, που καλύπτει και τη γραμμή της Σάμου.

Οι επιθεωρήσεις που πραγματοποιούνται είναι σε επίπεδο Ειδικής Επιθεώρησης Σκάφους και Μηχανών που γίνονται κάθε 5 χρόνια και γίνονται από τους επιθεωρητές του αρμόδιου Νηογνώμονα σε όλους του τομείς του πλοίου.

Το πλοίο αφίχθη στον Πειραιά στις 19 Ιανουαρίου κι ανέβηκε την ίδια ημέρα στη μόνιμη δεξαμενή του ΟΛΠ στον Πειραιά.

Προβλέπεται να καθελκυστεί σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, αφού ολοκληρώσει τις απαραίτητες κι επιβαλλόμενες από τους επιθεωρητές επισκευές.

Η ΑΝΕ Καλύμνου σημειώνει πως προσβλέπει στην όσο το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση όλων των εργασιών, επισκευών και την ολοκλήρωση των επιθεωρήσεων, ώστε μετά και την ανανέωση των πιστοποιητικών του το πλοίο να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του.

Τις εργασίες παρακολουθούν ο τεχνικός σύμβουλος, ο πλοίαρχος και ο μηχανικός και ενημερώνουν εγγράφως για την πορεία τους την εταιρεία.

Η εταιρεία δηλώνει πως “αντιμετωπίζει με τον καλύτερο επαγγελματικό, τεχνικό, οργανωτικό και οικονομικό τρόπο όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένα πλοίο το οποίο έχει ξεπεράσει την 30ετία και αυτό το έχει αποδείξει, καθώς την τελευταία 8ετία το πλοίο λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο εξυπηρετώντας την Κάλυμνο και τα νησιά που προσεγγίζει”.

Φωτογραφίες: ΑΝΕ Καλύμνου

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!