fbpx

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Απομάκρυνση πολύτιμων αρχείων από το κτίριο της Κοινότητας Βαθέος

Επιχείρηση απομάκρυνσης ιστορικών αρχείων και άλλων πολύτιμων αντικειμένων από το χτυπημένο από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου ιστορικό κτίριο της Κοινότητας Βαθέος πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, παρουσία του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, Γιώργου Στάντζου.

Όπως αναφέρει στη σελίδα του στο facebook ο δήμος Ανατολικής Σάμου, “στο ιστορικό κτίριο της Κοινότητας του Βαθέος, που λύγισε από το πέρασμα του Εγκέλαδου, σήμερα το πρωί με ευλαβικό τρόπο απομακρύναμε τα υπόλοιπα πολύτιμα φορτωμένα με μνήμες αντικείμενα του.

Υπό την καθοδήγηση των μηχανικών του δήμου, του προέδρου των πολιτικών μηχανικών, Βασίλη Μπαρδάκη, που βρίσκεται στο νησί μας, της διευθύντριας του Ιστορικού Αρχείου Σάμου, Αγγέλας Χατζημιχάλη, του προέδρου του κοινοτικού συμβουλίου, Σταμάτη Σεϊρλή, της Πολιτικής Προστασίας του δήμου, με ασφάλεια, προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελοντών του δήμου, υπό την επιχειρησιακή καθοδήγηση του συντονιστή επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υποστράτηγου Ιωάννη Σταμούλη, εισήλθαμε στο πληγωμένο χώρο και μεταφέραμε την “ιστορία” της πόλης“.

Μέρες μετά τον καταστρεπτικό σεισμό, επουλώνουμε μία μία τις πληγές.

Είμαστε όρθιοι και τούτη την κρύα μέρα κρατάμε ζεστή την φλόγα να ξαναφτιάξουμε το νησί μας καλύτερο” τονίζουν χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή επιχείρηση απομάκρυνσης ιστορικών αρχείων και άλλων πολύτιμων αντικειμένων από το κτίριο της Κοινότητας Βαθέος:

Πηγή: Σελίδα facebook του δήμου Ανατολικής Σάμου

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!