Λύση στο πρόβλημα της επί σειράς ετών υποστελέχωσης της Παιδιατρικής Κλινικής δίνει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, με τη συνδρομή του διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστου Ροϊλού, και του υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, ορκίσθηκε την Παρασκευή και αναλαμβάνει καθήκοντα ως μόνιμη παιδίατρος Επιμελήτρια Β΄ η Όλγα Τσακώντση.

“Σίγουρα, όμως, η προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής πρέπει να συνεχιστεί” δηλώνει ο διοικητής του Ιδρύματος, Νίκος Στεφανής. Όπως ενημερώνει, πλέον η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου έχει τρεις παιδιάτρους: “τη Δήμητρα Λάμπρου, που δύο χρόνια πάλευε μόνη της να κρατήσει όρθια την Κλινική, τη Ροζαλία Βαλερή, διευθύντρια Παιδιατρικής του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Ιπποκρατείου» που θα ενισχύσει ακόμα τρεις μήνες την Κλινική του Νοσοκομείου Σάμου και την Όλγα Τσακώντση, που της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει την πλήρη ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής, με σκοπό οι μικροί μας ασθενείς, οι γονείς τους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας, να βρίσκονται σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον” αναφέρει.

Παράλληλα, σήμερα ορκίσθηκε ο Παναγιώτης Σπανός, ως μόνιμος υπάλληλος κλάδου ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, για να ενισχύσει το Ακτινολογικό Εργαστήριο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Τέλος, πριν δύο ημέρες ορκίσθηκε και η Λαμπετία Λογοθέτη, ως μόνιμη υπάλληλος κλάδου ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, στο Ακτινολογικό Εργαστήριο. Θα αναλάβει σε λίγους μήνες καθήκοντα, αφού βρίσκεται σε νόμιμη άδεια απουσίας.

“Ευχόμαστε και στους δύο καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε για να κερδίζουμε καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες” τονίζει ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Φωτογραφίες: ΓΝ Σάμου