Ένα βίντεο με το οποίο ο δήμος ανατολικής Σάμου ευχαριστεί τον αδελφοποιημένο δήμο Greisfswald (Γκράιφσβαλντ) της Γερμανίας για την προσφορά φορτηγού γεμάτου είδη για την στήριξη των σεισμοπλήκτων ανέβηκε την Πέμπτη στο διαδίκτυο.

Το βίντεο έχει τίτλο “Vielen Dank Greifswald! (Ευχαριστούμε πολύ Γκράιφσβαλντ)!” και αρχίζει με το ταξίδι του φορτηγού από τον Πειραιά προς την Σάμο, όπου στο λιμάνι Μαλαγαρίου το υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Καρράς. Στη συνέχεια παρουσιάζεται η παραλαβή του φορτηγού έξω από το δημαρχιακό μέγαρο ανατολικής Σάμου από τον δήμαρχο, Γιώργο Στάντζο.

Ο κ. Στάντζος, μιλώντας στην κάμερα ευχαριστεί δημόσια τον γερμανικό δήμο, όπως και ο πρόξενος της Γερμανίας στη Σάμο, Γιώργος Μηλιώτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φορτηγό, το οποίο μετέφερε στη Σάμο εξοπλισμό σήμανσης δρόμων, είδη πολιτικής προστασίας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, παιχνίδια και άλλα είδη, θα παραμείνει, ως δωρεά του γερμανικού δήμου, στην κυριότητα του δήμου Ανατολικής Σάμου, προκειμένου να εξυπηρετήσει διάφορες ανάγκες του.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Δεκεμβρίου η δημοτική Αρχή Ανατολικής Σάμου εξέδωσε μήνυμα με το οποίο ευχαριστούσε τον γερμανικό δήμο, και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Dr. Stefan Fassbinder, “για την ευαισθησία και το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μικρός νησιωτικός δήμος μας, στα σύνορα της Ευρώπης.

Η ευαισθητοποίηση του δήμου Greifswald μας προκαλεί ένα αίσθημα αισιοδοξίας, δεδομένου ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι υπάρχουν ακόμη φορείς και άνθρωποι στην Ευρώπη οι οποίοι, παρά τη γεωγραφική απόσταση που τους χωρίζει από τα σκληρά δοκιμαζόμενο νησί μας, είναι διατεθειμένοι, στο μέτρο του εφικτού και των δυνατοτήτων τους, να μας συμπαρασταθούν” τόνισε η δημοτική Αρχή Ανατολικής Σάμου.

Δείτε το βίντεο με την παραλαβή του φορτηγού στον Δήμο ανατολικής Σάμου και στη συνέχεια το βίντεο με την παράδοση του φορτηγού από τον Δήμο Γκράιφσβαλντ.

Η δύναμη της συνεργασίας της Αυτοδιοίκησης μεγάλη! Ευχαριστούμε Greifswald!” αναφέρει στην σελίδα του στο facebook ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου, σχολιάζοντας τη σημερινή πρεμιέρα του παραπάνω βίντεο.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!