Για την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου προγραμματίστηκε η νέα εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, η πρώτη για το 2021.

Θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 14:00 και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου και το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ καλούν τα σωματεία μέλη τους, τους εργαζόμενους και τον λαό του νησιού να ανταποκριθούν στην έκκληση του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου και να δώσουν αίμα.

Όπως σημειώνουν, “η αιμοδοσία είναι πράξη αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους μας, τον λαό, όλους όσους έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται καθημερινά από τα ανεπαρκή μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, τη μετατροπή πολλών νοσοκομείων σε νοσοκομεία «μιας νόσου», τις τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Με την αιμοδοσία στηρίζουμε συνανθρώπους μας ασθενείς, συναδέλφους που μπορεί να τους συμβεί κάποιο εργατικό ατύχημα, εμάς και τις οικογένειές μας που μπορεί ανά πάσα στιγμή να το χρειαστούμε” υπογραμμίζουν.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!