Τριακόσια rapid tests για την Covid-19 παραδόθηκαν την Παρασκευή στο τοπικό Νοσοκομείο “Άγιος Παντελεήμων”, από αντιπροσωπεία του δήμου Ανατολικής Σάμου, με επικεφαλής τον δήμαρχο, Γιώργο Στάντζο, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Κολλάρου και του αντιδημάρχου Γιώργου Διονυσίου. Στην παραλαβή τους το παρών έδωσαν ο διοικητής του Νοσοκομείου, Νίκος Στεφανής, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας, γιατρός Μανώλης Κιάσσος, η γιατρός Ρούλα Στεφανάκη και λοιπό ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Πρόκειται για προσφορά της πόλης Μπερνάλντα-Μεταπόντο της Νότιας Ιταλίας, που είναι αδελφοποιημένος δήμος με τη Σάμο και, σύμφωνα με τον Νίκο Στεφανή, “είναι μια μικρή ένδειξη αγάπης και προσφοράς προς τους κατοίκους του νησιού μας.

Ελπίζουμε ότι και στο μέλλον παρόμοιες πράξεις προσφοράς και αλληλεγγύης που θα βοηθήσουν όλους εμάς, να γίνουν πράξη” αναφέρει.

Με τη σειρά της, και η δημοτική Αρχή εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον αδελφοποιημένο δήμο Μπερνάλντα-Μεταπόντο και τον δήμαρχο, Δρ. Ντομένικο Ραφαέλε Ταταράννο, για την πράξη αλληλεγγύης μέσω της δωρεάς αυτής των 300 rapid tests, αλλά και ιατρικών στολών προς τον δήμο, στο πλαίσιο της συνεργασίας-αδελφοποίησης που υπεγράφη ανάμεσα στους δύο δήμους.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!