Τις ευχές της για το 2021 στέλνει η δημοτική παράταξη Ανατολικής Σάμου “Η Σάμος αλλάΖΕΙ”.

Ο επικεφαλής της, Νίκος Ζάχαρης, σημειώνει πως “το 2020 θα καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου ως μια κακή χρονιά. Από τη μια η πανδημία δημιούργησε τον φόβο, την αγωνία, την ανασφάλεια, τους περιορισμούς στις ελευθερίες, την οικονομική κρίση. Από την άλλη, ο φονικός και καταστροφικός σεισμός χτύπησε τη Σάμο και δημιούργησε εκατοντάδες σεισμόπληκτες οικογένειες και επιχειρήσεις και κατέστρεψε δημόσιες και ιδιωτικές υποδομές (σχολεία, εκκλησίες, λιμάνια, δρόμοι, σπίτια, μνημεία).

Πάντα η έλευση του νέου χρόνου αναπτερώνει τις ελπίδες του κόσμου για καλύτερες μέρες.

Ως δημοτική παράταξη αγωνιζόμαστε το 2021 να είναι μια χρονιά τομής με το παρελθόν και ουσιαστικής αλλαγής στη Σάμο.

– Να στηρίξουμε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, να εμπιστευτούμε την ιατρική και επιστημονική κοινότητα και ο πληθυσμός να κάνει μαζικά το εμβόλιο, ώστε να ξεμπερδεύουμε με την πανδημία και να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

– Να υλοποιηθεί γρήγορα η αποκατάσταση των καταστροφικών επιπτώσεων του σεισμού (αποζημιώσεις πληγέντων κατοίκων και επιχειρήσεων, ανακατασκευή σχολείων, κατοικιών και δημόσιων υποδομών).

– Να εκπονήσουμε ένα ειδικό Πρόγραμμα Αναπτυξιακής Ανασυγκρότησης της Σάμου με οραματικό σχέδιο, εξειδικευμένο και μελετημένο Πρόγραμμα, επιπλέον χρηματοδοτικούς πόρους, εθνικούς και ευρωπαϊκούς, πέραν των υπαρχόντων οριζόντιων (ΕΣΠΑ, ΠΔΕ) και οραματική διεύθυνση.

Ως δημοτική παράταξη να ευχηθούμε σε όλες και όλους τους συμπατριώτες μας Υγεία, αισιοδοξία, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!”.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!