Φωτογραφία: Δήμος Δυτικής Σάμου

Τις ευχαριστίες του προς τον ΔΕΔΔΗΕ, τους Δήμους Πειραιά και Δράμας και τους Λάιονς του Θ.117Α Νοτίου Ελλάδος εκφράζει μέσα από τη σελίδα του στο facebook του ο Δήμος Δυτικής Σάμου.

Στην ευχαριστίες του προς τον ΔΕΔΔΗΕ ο δήμος αναφέρει:

Ο ΔΕΔΔΗΕ καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την κοινωνική του ευαισθησία προχώρησε σε μια πράξη αγάπης, συνδράμοντας τον Δήμο Δυτικής Σάμου με το ποσό των 10.000 ευρώ.

Σκοπός της δωρεάς είναι η αποτελεσματικότερη διαχείριση και αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που έχουν προκύψει λόγω του σεισμού της 30η1 Οκτώβρη 2020.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη!

Ευχαριστώντας τον Δήμο Πειραιά, ο Δήμος Δυτικής Σάμου αναφέρει:

Θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες όλου του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Δυτικής Σάμου για την γενναιόδωρη προσφορά του Δήμου Πειραιά σε σημαντικό εξοπλισμό σε μηχανήματα έργου και γραφείου.

Ο εξοπλισμός αυτός θα βοηθήσει σημαντικά στην αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί από τον σεισμό της 30ης Οκτώβρη 2020 και θα καλύψει πολλές έκτακτες ανάγκες“.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ευχαριστεί επίσης τους ανθρώπους του Δήμου Δράμας, όπως και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, αναφέροντας τα εξής:

Τα βαγονάκια της αγάπης του Δήμου Δράμας έφτασαν στην Σάμο μεταφέροντας την μαγεία της Ονειρούπολης και την αλληλεγγύη όλων των Δραμινών στο νησί μας.

Παιχνίδια, λούτρινα και ρούχα πλημμύρισαν τις καρδιές μας από συγκίνηση και χαρά.

Η πρωτοβουλία αυτής της κίνησης ήταν του Δημάρχου Δράμας κ. Μαμσάκου Χριστόδουλου και της δραστήριας Αντιδημάρχου κας. Αναστασίας Τόλιου που τις πρώτες μέρες του σεισμού και σε συνθήκες πανδημίας ξεκίνησαν με ενθουσιασμό την συγκέντρωση όλων αυτών των πραγμάτων για τα παιδιά.

Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία και εμπειρία χρόνων στον θεσμό της Ονειρούπολης κατάφεραν από χιλιόμετρα μακριά να μας στολίσουν με το πνεύμα των Χριστουγέννων και να μας αγκαλιάσουν με την πιο ζεστή τους αγκαλιά.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτή σας την τεράστια προσφορά στα παιδιά μας που νιώσατε και για δικά σας παιδιά!

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι όλα τα δώρα θα δοθούν στους παιδικούς σταθμούς για την διανομή στους μικρούς μας φίλους όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας.

Επίσης, ευχαριστούμε την εταιρεία Blue Star Ferries, που με μεγάλη χαρά δέχθηκε να μεταφέρει τα βαγονάκια μας ατελώς“.

Τέλος, για την δωρεά των Λάιονς ο δήμος αναφέρει:

Οι Λάιονς του Θ.117Α Νοτίου Ελλάδος, υλοποιώντας το Grant για τους σεισμοπαθείς της Σάμου απέστειλαν στο Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου τρόφιμα, είδη καθαριότητας και προσωπικής υγείας και είδη πρώτης ανάγκης.

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε δωρεάν μέσω του πρακτορείου SAMOS EXPRESS.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και την αλληλεγγύη σας!

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!