fbpx

Η προκήρυξη για επτά θέσεις εποχικών στο Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου στη Σάμο

Συνολικά 54 θέσεις για πρόσληψη προσωπικού με σύναψη εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ασύλου, της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής, για την κάλυψη παροδικών αναγκών της, στο πλαίσιο της δράσης “Πρόγραμμα Έκτακτης Βοήθειας με αριθμό HOME/2018/AMIF/AG/EMAS/0083 και τίτλο“Improving a fair and efficient asylum process in Greece””.

Οι επτά (7) από αυτές αφορούν στη Σάμο, για εργασία στην πόλη της Σάμου, είναι όλες για την ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού.

Τα καθήκοντα των προσλαμβανομένων εμπίπτουν στον Τομέα της Διοικητικής Υποστήριξης και στον Τομέα Διεθνούς Προστασίας και συνίστανται κυρίως στις εξής διαδικασίες:

α) την παραλαβή και καταγραφή των αιτήσεων διεθνούς προστασίας, τη λήψη και διαχείριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, την παροχή της απαραίτητης γραμματειακής υποστήριξης, την συλλογή, επεξεργασία και τήρηση στατιστικών δεδομένων, την τήρηση αρχείου, τον χειρισμό των θεμάτων προσωπικού και

β) την εξέταση αιτήσεων διεθνούς προστασίας, η οποία περιλαμβάνει διαρκή επαφή με τους αιτούντες, την διαχείριση αυτών των πληθυσμών, την λήψη συνέντευξης, την εξέταση των κριτηρίων υπαγωγής των αιτούντων στο καθεστώς διεθνούς προστασίας σύμφωνα με το διεθνές προσφυγικό δίκαιο και τις κοινοτικές οδηγίες και τέλος την λήψη της απόφασης επί αυτών σε α΄ βαθμό, όπως περιγράφεται στο νόμο 4375/2016.

Οι υπόλοιπες διαθέσιμες θέσεις, για την ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού ή ΠΕ Διοικητικού Λογιστικού, κατανέμονται σε Χίο (11 θέσεις), Λέσβο (12), Κω (10), Λέρο (6) και στον δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη (8).

Δείτε αναλυτικά τα απαιτούμενα προσόντα και ολόκληρη τη σχετική προκήρυξη ΣΟΧ 1A/2020:

1+1asilo_theseis_ergasias

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!