Την παράδοση των 200 tablets στα δημόσια σχολεία της Σάμου για την κάλυψη των αναγκών τηλεκπαίδευσης των μαθητών του νησιού ολοκλήρωσε, όπως είχε υποσχεθεί, η φαρμακευτική εταιρεία Elpen.

Υποστηρίζοντας τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η εταιρεία συνέβαλλε στην κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, καθώς και ο ισχυρός σεισμός που έπληξε το νησί, στις 30 Οκτωβρίου.

Βασιζόμενη στην κατανομή των αναγκών του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Elpen κάλυψε ανάγκες στο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Μαραθοκάμπου Σάμου, στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Σάμου, στο 2o Γυμνάσιο Σάμου, στο 1o Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ) Καρλοβάσου, στο Γενικό Λύκειο Καρλοβάσου, στο Γενικό Λύκειο Σάμου-Πυθαγόρειο, στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου, στο 1ο Γυμνάσιο Σάμου, στο Γυμνάσιο Πυθαγορείου Σάμου, στο Γυμνάσιο Μαραθόκαμπου, στο ΕΠΑ.Λ Σάμου- Μαυρογένειο, στο Γυμνάσιο Πύργου, στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου και στο Μουσικό Γυμνάσιο Σάμου.

Αναφερόμενη στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της εταιρείας, η Ελένη Πενταφράγκα, μέλος του Δ.Σ. της Elpen, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορέσαμε να συνδράμουμε στην κάλυψη των αναγκών τηλεκπαίδευσης των μαθητών της Σάμου. Σε συνέχεια της εισήγησης του βουλευτή Σάμου, καθηγητή κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, και σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανταποκριθήκαμε έγκαιρα στο σχετικό αίτημα.

Στην Elpen πιστεύουμε ότι η πρόσβαση όλων στην εκπαίδευση είναι απολύτως αναγκαία. Ειδικά αυτή την περίοδο, είναι απαραίτητο να διευκολυνθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και να αξιοποιηθεί το διαδικτυακό σχολείο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών αυτής της περιόδου και να στεκόμαστε δίπλα στην ελληνική κοινωνία”.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!