Φωτογραφία αρχείου

Ανταπόκριση βρήκε το αίτημα του συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων για παραχώρηση οικίσκου προκειμένου να τοποθετηθεί σε χώρο της πόλεως Καρλοβάσου, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως παράρτημα των κεντρικών γραφείων του, που βρίσκονται στην πόλη της Σάμου, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολύτεκνων οικογενειών Δυτικής Σάμου, Φούρνων και Ικαρίας.

Με επιστολές τους, μεταξύ άλλων, προς τον βουλευτή Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη, τη γ.γ. Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάννα Καλογήρου, τον γ.γ. Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνο Λογοθέτη και τους δημάρχους του Σάμου και Ικαρίας, οι πολύτεκνοι εξηγούσαν πως ο εν λόγω οικίσκος είναι απαραίτητος για να καλυφθούν οι ανάγκες τους, τόσο σε διανομή τροφίμων, θεώρησης ταυτοτήτων, αλλά και άμεσης παραλαβής πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας, το οποίο εκδίδεται από τη Συνομοσπονδία τους (ΑΣΠΕ), ενέργειες οι οποίες δυσχεραίνονται ιδιαιτέρως μετά την πανδημία, αλλά και τον φονικό σεισμό.

Γι’ αυτό και ζητούσαν για παράρτημα του συλλόγου έναν οικίσκο ο οποίος θα τοποθετηθεί στην πόλη του Καρλοβάσου σε προσβάσιμο χώρο που θα τους υποδειχθεί από τον δήμο Δυτικής Σάμου, ώστε με το μικρό πλοίο που εξυπηρετεί τα δύο νησιά να πραγματοποιούνται έγκαιρα οι ενέργειες αυτές.

Tώρα το αίτημα αποδέχθηκε ο γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Μάνος Λογοθέτης, ο οποίος στη σχετική απαντητική επιστολή του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι θα το ικανοποιήσει με την έλευση του νέου έτους.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γενικός Γραμματέας στηρίζει εμπράκτως τις πολύτεκνες οικογένειες των νησιών μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε” αναφέρει το ΔΣ του συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!