Την διάθεση 61 tablets για την κάλυψη των αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου σχολιάζει ο Δήμος Δυτικής Σάμου.

Σύμφωνα με σχετική του δημοσίευση στο facebook “o Δήμος Δυτικής Σάμου, σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία που όλοι βιώνουμε, όπου η δια ζώσης εκπαίδευση έχει ανασταλεί για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών, θεωρεί υποχρέωση του την στήριξη των μαθητών που δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ψηφιακό εξοπλισμό για τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Ως εκ τούτου, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Δυτικής Σάμου διέθεσε το ποσό των 7.000 ευρώ και προχώρησε στην αγορά 54 tablets προκειμένου να εξοπλιστούν άμεσα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου με ψηφιακό εξοπλισμό ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία.

Συμπαραστάτες και συνδρομητές του έργου αυτού είναι και η ομάδα των εργαζομένων της FRONTEX που διέθεσε χρηματικό ποσό για την αγορά άλλων 6 σε αριθμό tablets καθώς και το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ του κ. Βοντζαλίδη Κυριάκου που διέθεσε δωρεάν ακόμη 1 σε αριθμό.

Τους ευχαριστούμε θερμά!

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!