Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης παρουσιάστηκε την Τετάρτη από τον δήμο Δράμας στους Σαμιώτες, μέσω τηλεδιάσκεψης, η διασκευή του πασίγνωστου τραγουδιού “Σαμιώτισσα”, που αφιέρωσε το Μουσικό Σχολείο Δράμας προς τη δοκιμαζόμενη από τον φονικό σεισμό Σάμο.

Σύμφωνα με τον δήμο Ανατολικής Σάμου, “μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, η ελπίδα πήρε μορφή από τους μαθητές του μουσικού σχολείου της πόλης της Δράμας, οι οποίοι, μέσω τηλεκπαίδευσης, μαζί με τους ακούραστους εκπαιδευτικούς τους, ετοίμασαν, με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, ένα βίντεο αγάπης.

Αυτή η εξαιρετική δουλειά αποδεικνύει πως μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί ακόμα και σε δύσκολες στιγμές…”.

Επίσης, μια μεγάλη ποσότητα σε παιδικά παιχνίδια και δώρα θα αποστείλει ο δήμος Δράμας και η φημισμένη “Ονειρούπολη” στα παιδάκια της Σάμου που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες μέρες να ζήσουν το όνειρο και τη μαγεία των Χριστουγέννων.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά στον δήμαρχο Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο, και στην αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, Αναστασία Τόλιου, για την πρωτοβουλία τους και την έμπρακτη στήριξή τους στον τόπο μας.

Αυτή είναι η Δράμα! Η Πρωτεύουσα της Αγάπης! Αυτοί είναι οι Δραμινοί! Οι πρωταγωνιστές της Ελπίδας!” τονίζει η δημοτική Αρχή Ανατολικής Σάμου.

Βίντεο-φωτογραφίες: Δήμος Δράμας

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!