Το έργο “Εγώ τις αγαπάω τις γυναίκες” της συγγραφέως Έλενας Χουσνή, σε σκηνοθεσία Στέλιου Μάρκου, παρουσίασε πριν από λίγες μέρες στην Διαδικτυακή Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου η Θεατρική Ομάδα Σάμου.

Παρακολουθήστε κι εσείς την παράσταση στο παρακάτω βίντεο!

Πληροφορίες για την παράσταση “Εγώ τις αγαπάω τις γυναίκες”

Σκηνοθεσία: Στέλιος Μάρκου / τίτλοι – μοντάζ – ήχοι: Γιάννης Μανδουραράκης / πρόγραμμα: Πόπη Αρμενάκη / αφίσα: Χρήστος Κουτσουράς

Ερμηνεύουν:

Ελπίδα Νικολαΐδου / Χριστίνα Χαρτζανιώτη / Μαργώ Παναγιωτοπούλου / Πόπη Αρμενάκη / Αλίκη Μαμουλή

Πέντε μονόλογοι. Της Έλενας Χουσνή. Για τέταρτο έργο μας συγγραφέας συντοπίτης. Μονόλογοι γυναικών που βιώνουν διαφορετικές μορφές καταπίεσης ή και κακοποίησης. Διαφορετικές και οι αντιδράσεις τους. Από τη φιλοσοφημένη, μαχητική ή και κωμική στάση απέναντι στη ζωή μέχρι και το έγκλημα.

Οι έκτακτες συνθήκες, αλλά και ο πειραματικός χαρακτήρας της Διαδικτυακής, μας έφεραν σε νερά αχαρτογράφητα, κάθε άλλο όμως παρά αδιάφορα.

Οι μονόλογοι κινηματογραφήθηκαν σε φυσικούς χώρους με τη χρήση ενός κινητού. Πειραματικός λοιπόν και ο χαρακτήρας αυτής της δουλειάς. Ελπίδα μας γρήγορα να ξεπεραστούν τα εμπόδια και το “Εγώ τις αγαπάω τις γυναίκες” να πατήσει σανίδι θεατρικό, έχοντας φυσική την παρουσία των θεατρόφιλων φίλων μας. (Θ.Ο.Σ.)

Δείτε περισσότερα για την Διαδικτυακή Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 Δεκεμβρίου.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!