Την ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries, τις Εκδόσεις “Άγκυρα” και τον σύνδεσμο οπαδών Ολυμπιακού “Θύρα 7” ευχαριστεί με ανακοινώσεις του ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Στη πρώτη από τις ανακοινώσεις του, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αναφέρει ότι “αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει  την ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries, που από την πρώτη στιγμή του φονικού και καταστροφικού σεισμού που έπληξε το νησί μας, βρέθηκε πολύτροπα  δίπλα στο Δήμο μας και τους κατοίκους μας.

Η δωρεάν μεταφορά φορτηγών για τη διανομή βοήθειας  αλλά και η έκπτωση για όλο το Νοέμβριο 50% σε επιβάτες και οχήματα είναι πράξεις με άμεσο θετικό αποτέλεσμα“.

Ο δήμος ευχαριστεί και τις Εκδόσεις “Άγκυρα” για την αποστολή παιδικών βιβλίων, “διότι με την κίνηση αυτή, αγάπης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης, συμβάλλουν στη δημιουργία στιγμών ευχαρίστησης & έμπνευσης, στα παιδιά του Δήμου μας, μέσα από τη γνώση και την απόλαυση της ανάγνωσης ενός βιβλίου“.

Τέλος ο δήμος “θέλει να ευχαριστήσει τη “Θύρα 7” για την πράξη αγάπης και προσφοράς προς του πληγέντες του Δήμου μας συγκεντρώνοντας και δωρίζοντας είδη ρουχισμού και τρόφιμα που προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών που προέκυψαν από τον καταστροφικό σεισμό“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!