Τις ευχαριστίες του προς δύο ναυτιλιακές εταιρείες, την Βlue Star Ferries και την Alberta Shipmanagement, για την συμβολή τους στην ανακούφιση των αναγκών των σεισμοπλήκτων στο νησί, εκφράζει με ανακοινώσεις του ο Δήμος Δυτικής Σάμου.

Η πρώτη ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέρει:

Εκφράζουμε δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Κοινοπραξία Blue Star Ferries, που από την πρώτη στιγμή στήριξε στον Δήμο Δυτικής Σάμου αλλά και όλο το πληγέν νησί μας μετά το φοβερό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020.

Η δωρεάν μετακίνηση οχημάτων για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και οι μεγάλες εκπτώσεις που κατά καιρούς κάνει στους ταξιδιώτες μας αποδεικνύουν την συμβολή της εταιρείας ειδικά στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε αλλά και γενικότερα στην ανάπτυξη του τόπου μας, δείχνοντας παράλληλα και το κοινωνικό της πρόσωπο προς τον σαμιακό λαό“.

Στις ευχαριστίες του προς την ναυτιλιακή εταιρεία Alberta Shipmanagement ο δήμος αναφέρει:

Εκ μέρους των δημοτών μας και όλου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην ναυτιλιακή εταιρεία Alberta Shipmanagement για την οικονομική ενίσχυση ύψους 10.000 ευρώ που κατέθεσε για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020.

Η οικογένεια του κ. Νικολάου Ιγγλέση είναι πάντοτε αρωγός και συμπαράστασης του δήμου μας στηρίζοντας κατά καιρούς διάφορες ανάγκες του τόπου μας“.