Την προσοχή των πολιτών ενόψει έντονων βροχοπτώσεων από το βράδυ της Κυριακής και καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας στο Καρλόβασι, όπως και στην υπόλοιπη Σάμο, εφιστά ο Χριστόδουλος Σακελλάρης, κοινοτικός σύμβουλος Καρλοβάσου και υπεύθυνος για θέματα Πολιτικής Προστασίας Κοινότητας Καρλοβάσου.

Ο κ. Σακελλάρης αναφέρει αναλυτικά:

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από το βράδυ της Κυριακής και καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας, καθώς θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις στη περιοχή μας.

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κτίρια ταλαιπωρημένα από το σεισμό που με τη βροχή μπορεί να δημιουργηθούν καταρρεύσεις.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι με τον σεισμό στα πρανή του οδικού δικτύου έχουν μετακινηθεί χώματα και ογκόλιθοι που με τη βροχή υπάρχει περίπτωση να κυλήσουν στο οδόστρωμα..

Παρακαλώ δώστε μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σας, είτε με οχήματα, είτε παίζει. Μην ξεχνάτε, όσον αφορά την πόλη μας και την περιοχή της Δυτικής Σάμου,. Αποθηκεύστε τώρα τα παρακάτω τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης για να τα έχετε πάντα στο κινητό σας:

  • Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρλοβάσου: 2273035199
  • Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου: 2273032444
  • Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου: 2273032222

Και να θυμάστε..αν βρεθείτε σε οποιονδήποτε κίνδυνο οπουδήποτε και δεν έχετε σήμα στο κινητό σας η δεν έχετε κάρτα στο κινητό σας η και οι δύο περιπτώσεις μαζί καλείτε από το κινητό σας τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 χωρίς πρόβλημα.

Η γνώση και η πρόληψη σώζουν ζωές!” καταλήγει ο κ. Σακελλάρης.