fbpx

Απλήρωτοι για 5 μήνες οι εργαζόμενοι του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” στη Σάμο

Σε απόγνωση δηλώνουν πως βρίσκονται οι εργαζόμενοι των δομών “Βοήθεια στο σπίτι” Σάμου και Φούρνων, καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούνιο.

Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:

Σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες, όλοι εμείς οι εργαζόμενοι των δομών “Βοήθεια στο σπίτι” Σάμου και Φούρνων βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή προσφέροντας καθημερινά τις υπηρεσίες μας στους συνανθρώπους τους.

Παρ’ όλο τον καθημερινό μας αγώνα παραμένουμε απλήρωτοι από τον Ιούνιο του 2020 και κάθε μέρα που περνάει η οικονομική μας δυσπραγία γίνεται ολοένα και εντονότερη.

Στις συναντήσεις που είχαμε με τους αρμόδιους φορείς όχι μόνο δεν δόθηκε λύση στο πρόβλημά μας, αν και η χρηματοδότηση τους για τον μήνα Ιούλιο έχει σταλθεί από την ΕΕΤΑΑ εδώ και τέσσερις μήνες, αλλά δεν υπήρξε καμία δέσμευση για την καταβολή των μισθών μας έως το τέλος του 2020.

Το μέλλον όλων μας διαφαίνεται ζοφερό και οι συνέπειες της μη καταβολής των μισθών θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο σε οικονομικό, οικογενειακό και ψυχολογικό επίπεδο“.

Για το θέμα των απλήρωτων επί 5 μήνες εργαζομένων στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” κατέθεσαν αναφορά προς τη δημοτική αρχή οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ανατολικής Σάμου, Κώστας Τζίχας και Μανώλης Παχυμανώλης, ζητώντας ενημέρωση για τις ενέργειές της προκειμένου να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!