Φωτογραφία: Πετρούλα Κουστένη

Ανακοίνωση με τίτλο “Είμαστε δίπλα σας – Αποκατάσταση εξυπηρέτησης στο Κατάστημα Σάμου” εξέδωσε την Παρασκευή η Εθνική Τράπεζα. Ενημερώνει σχετικά με τη λειτουργία ΑΤΜ στην πόλη της Σάμου, καθώς και για τη μη χρέωση των πελατών της για αναλήψεις μετρητών από άλλες Τράπεζες μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου, λόγω αδυναμίας της έκτοτε να τους εξυπηρετήσει ομαλά.

​Συγκεκριμένα, η ΕΤΕ αναφέρει:

“Όλοι εμείς στην Εθνική Τράπεζα λυπούμαστε που, λόγω του πρόσφατου σεισμού και των ζημιών που προκλήθηκαν, δεν ήταν προσωρινά εφικτό να εξυπηρετούνται συναλλαγές μέσω ΑΤΜ στο Κατάστημα Σάμου. Σας ενημερώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και ότι, στο πλαίσιο αυτό, έχουμε φροντίσει να εγκατασταθεί νέο ΑΤΜ μέσα στο Κατάστημα τις προσεχείς ημέρες (21/11). Σύντομα θα εγκαταστήσουμε και νέο ΑΤΜ εκτός Καταστήματος.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι για αναλήψεις μετρητών που πραγματοποιήθηκαν από τις 30 Οκτωβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας σε ΑΤΜ άλλων Τραπεζών στη Σάμο, οι χρεώσεις θα καλυφθούν από την Εθνική Τράπεζα.

Ακούμε τις ανάγκες σας και παραμένουμε πάντα κοντά σας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας” δηλώνει η Εθνική Τράπεζα.