Για “παρερμηνεία” από τα ΜΜΕ της απόφασής του σχετικά με τη λειτουργία των Γυμνασίων και Λυκείων με τηλεκπαίδευση κάνει λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης, παρά το γεγονός ότι το γραφείο του διαβεβαίωνε διαφορετικά.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Πανουράκης, με σημερινή ανακοίνωσή του, αναφέρει πως σε συνέχεια της απόφασής του “που στηρίχθηκε στην ισχύουσα νομοθεσία που αφορά τη διδασκαλία εντός των κτιρίων που φοιτούν οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων μας, έως την 20ή Νοεμβρίου 2020 σας γνωρίζουμε τα εξής.

Η απόφαση αφορά την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των μαθητών και καθηγητών σε περίπτωση συνεχιζόμενης μετασεισμικής δραστηριότητας και για χρονικό διάστημα που προβλέπει ο νόμος στην αρμοδιότητα του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη.

Διευκρινίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν αφορά την διακοπή της εκπαιδευτικής διαδικασίας με τον σύγχρονο τρόπο τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Εφιστούμε την προσοχή σε παρερμηνεία αποφάσεων που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αντίκτυπο στην μόρφωση των παιδιών μας”.

Απορίες μας: Αλήθεια, γιατί η αρχική ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη δεν ξεκαθάριζε εξ αρχής αυτό που τώρα λέει “τη διδασκαλία ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ που φοιτούν οι μαθητές”; γιατί δεν διευκρίνιζε εξ αρχής τα περί τηλεκπαίδευσης, δεν ανέφερε καθόλου τη λέξη αυτή; και εν πάση περιπτώσει, γιατί σε δύο κλήσεις μας για διευκρινίσεις, από το γραφείο του μας απάντησαν ότι δεν θα γίνει ούτε τηλεκπαίδευση; και κάτι ακόμα, γιατί η σημερινή διάψευση έρχεται δύο ολόκληρες ημέρες αργότερα και όχι αυθημερόν με την υποτιθέμενη παρερμηνεία μας;

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!