Σύστημα υποδοχής – καταγραφής και διάθεσης ειδών διατροφής και ρουχισμού που καταφτάνουν απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας για την στήριξη των σεισμοπαθών της Σάμου οργάνωσε ο Δήμος Δυτικής Σάμου, με την ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί με απόφαση Δημάρχου για την παραλαβή και την διαχείριση των δωρεών.

Τα είδη συγκεντρώνονται και καταγράφονται στις αποθήκες της πρώην Αγροτικής Τραπέζης, που παραχωρήθηκαν στον δήμο από την διοίκηση της Alpha Bank.

Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί ποσότητες όλων των ειδών στις κοινότητες για διανομή στους κατοίκους του Δήμου με ευθύνη των προέδρων και των κοινοτικών συμβουλίων τους.

Μέρος των τροφίμων χρησιμοποιείται καθημερινά για την σίτιση που έχει αναλάβει η πολιτική προστασία του δήμου μας με την βοήθεια εθελοντών.

Η όποια βοήθεια αφορά όλο το νησί, κατανέμεται ισόποσα και παραλαμβάνεται από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου αναφέρει σχετικά τα εξής: “Μέλημά μας είναι να φτάσει η βοήθεια και στο τελευταίο κάτοικο που έχει ανάγκη.

Σ αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει, χρειάζεται σωστή συνεργασία και συνεχής στήριξη ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!