Το τέταρτο από τα δέκα σκάφη της Rafnar, τύπου Leiftur 1100 CabinPatrol, από τη δωρεά της εταιρείας κοινωνικής προσφοράς «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, και συγκεκριμένα της Chandris Hellas Inc. και του ομίλου N-J Goulandris, παρέλαβε την Παρασκευή το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, η οποία έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος, όσο και τις δύο εταιρείες που συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή, προσφέροντας το τέταρτο κατά σειρά περιπολικό σκάφος.

Το σκάφος Λ.Σ. 1057 αναμένεται να διατεθεί άμεσα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Σάμου, προκειμένου να ενισχύσει τα ήδη αυξημένα μέτρα επιτήρησης των θαλασσίων συνόρων της χώρας στην ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου.

Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε με ελάχιστους παρευρισκόμενους στο πλαίσιο προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, παραβρέθηκαν η γενική γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Μιχάλης Χανδρής από τη Chandris Hellas Inc, ο Δημήτρης Κωστόπουλος, εκπρόσωπος του ομίλου N-J Goulandris, και η διευθύντρια της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Αικατερίνη Πέππα.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!