Στη Σάμο μεταβαίνουν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών, Χρήστος Τριαντόπουλος, και ο βουλευτής Νομού Σάμου, καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Η υπουργός πολιτισμού μαζί με τον βουλευτή Νομού Σάμου, μετά την άφιξη τους, θα αναχωρήσουν κατευθείαν για το Καρλόβασι όπου θα συναντήσουν τον Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιο και τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρο Λυμπέρη, παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου, και θα επισκεφθούν τα μνημεία που επλήγησαν και το Μουσείο.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουν για το Βαθύ, όπου θα συναντηθούν με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Βασίλη Πανουράκη, τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο, και τους γονείς των θυμάτων. Ακολούθως, η υπουργός, συνοδευόμενη από τον βουλευτή, θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Σάμου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πυθαγορείου και το Κάστρο του Λογοθέτη.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών, Χρήστος Τριαντόπουλος, κατά την άφιξή του θα συναντηθεί με τους φορείς.

Στις 12 το μεσημέρι στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου, ο Χρήστος Τριαντόπουλος, με τον βουλευτή Νομού Σάμου, θα παρουσιάσει λεπτομερώς τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανακούφιση και αποζημίωση των πληγέντων και την αποκατάσταση των καταστροφών που προκάλεσε ο σεισμός.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!