fbpx

Blue Star Ferries: Έκπτωση 50% για επιβάτες και I.X από και προς Σάμο τον Νοέμβριο

H Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, θέλοντας να σταθεί αρωγός στο νησί της Σάμου και στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου, παρέχει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και ιδιωτικής χρήσεως οχημάτων, για την περίοδο από 2/11/20 έως 30/11/20, προκειμένου να διευκολυνθούν οι άμεσες μετακινήσεις από και προς το νησί όσων έχουν την ανάγκη να ταξιδέψουν για να επισκεφθούν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους. Επίσης, ανάλογα με τις ανάγκες του νησιού, θα αυξήσει τα δρομολόγια του Φ/Γ-Ο/Γ “Blue Carrier 1”, ώστε να εξασφαλιστεί η αδιάλειπτη εξυπηρέτηση των φορτίων.

Η Blue Star Ferries δηλώνει πως “για ακόμα μία φορά στέκεται αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιώτικη Ελλάδα. Η ουσιαστική αυτή πρωτοβουλία καταδεικνύει για πολλοστή φορά πως η Ακτοπλοΐα αποτελεί λυδία λίθο τόσο για την κοινωνική συνοχή και την αντιμετώπιση εκτάκτων συνθηκών στα ελληνικά νησιά, όσο και για την ανάπτυξη των νησιωτικών οικονομιών”.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Morocco Link με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!