Τροχοταχυδρομείο των ΕΛΤΑ, σε φωτογραφία αρχείου

Συντονισμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των ζημιών που υπέστη το δίκτυο των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη Σάμο από τον καταστροφικό σεισμό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την άμεση αποκατάσταση των ταχυδρομικών υπηρεσιών, αλλά και, περαιτέρω, τη συνδρομή των ΕΛΤΑ στην επιστροφή του νησιού σε λειτουργική ομαλότητα.

Ήδη, με εντολή της διοίκησης, κλιμάκιο της εταιρείας έχει μεταβεί στη Σάμο, για να εκτιμήσει την κατάσταση και να συντονίσει την προσπάθεια για την εξομάλυνση των συνθηκών και τη συνέχιση της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης.

Σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ, η κατάσταση είναι σοβαρή, με δεδομένο ότι το κατάστημα στο Βαθύ έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από τον σεισμό κι έχει χαρακτηρισθεί “μη επισκέψιμο”. Για τον λόγο αυτόν, καθ’ οδόν προς τη Σάμο βρίσκεται το τροχοταχυδρομείο των ΕΛΤΑ, το οποίο θα εγκατασταθεί μπροστά από το κατάστημα στο Βαθύ, προκειμένου οι υπηρεσίες να προσφέρονται από αυτό.

Εφόσον το επιτρέψουν οι Αρχές και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, το προσωπικό του καταστήματος θα μεταφέρει τα ταχυδρομικά αντικείμενα και ό,τι άλλο απαιτείται, ώστε το τροχοταχυδρομείο να λειτουργήσει από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Επίσης, καταβάλλεται προσπάθεια ώστε η αστική και αγροτική διανομή στις σεισμόπληκτες περιοχές που εξυπηρετούσε το κατάστημα Βαθέος να παρέχονται πλέον από το κατάστημα Καρλοβάσου.

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ εκφράζει την αγωνία και την ανησυχία της για τη σκληρή δοκιμασία στην οποία υποβάλλονται οι κάτοικοι της Σάμου, αλλά και η οικογένεια των ΕΛΤΑ στο νησί. Παράλληλα, όμως, διατυπώνει τη βεβαιότητα ότι οι δυσκολίες θα ξεπερασθούν και, στον ταχύτερο δυνατό χρόνο, θα αποκατασταθεί πλήρως η εξυπηρέτηση από το δίκτυο της εταιρείας.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!