Εργασίες επισκευής και συντήρησης της ράμπας ανέλκυσης – καθέλκυσης των αλιευτικών σκαφών στον ταρσανά του Πυθαγορείου ξεκίνησαν με τη φροντίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, μετά και από αίτημα των αλιέων της περιοχής.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης, επισκέφτηκε πρόσφατα τον ταρσανά για να επιθεωρήσει το έργο και στη συνέχεια έκανε στη σελίδα του στο facebook την ακόλουθη δήλωση:

“Πριν από ένα χρόνο στο Πυθαγόρειο παρουσία του φίλου και γιατρού Εμμανουήλ Κιάσσου, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πυθαγορείου, Τάσου Νικολαΐδη και του αντιδημάρχου Βασίλειου Βαλκαμλή, ο περιφερειάρχης και εγώ προσωπικά δεσμευτήκαμε να δώσουμε λύση σε ένα πάγιο αίτημα του συλλόγου των αλιέων του Πυθαγορείου.

Άλλη μία από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις ξεκίνησε από σήμερα να παίρνει σάρκα και οστά.

Ευχαριστώ προσωπικά όλους όσους βοήθησαν να ξεπεραστεί ο σκόπελος της γραφειοκρατίας και τα όποια προβλήματα βρέθηκαν στο δρόμο μας.

Συνεχίζουμε με πρώτη και μοναδική έννοια την καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας” .

Δείτε φωτογραφίες από τη σελίδα του Βασίλη Πανουράκη στο facebook που δείχνουν την περιοχή του ταρσανά με τα εξελισσόμενα έργα επισκευής της ράμπας: