Τη Σάμο επισκέφθηκε προ ημερών ο αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού, Δημήτρης Κουρσουμπάς, που είχε συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων.

Συνοδευόμενος από τον ειδικό σύμβουλο της Περιφέρειας Νίκο Βασιλείου, επισκέφτηκε στο γραφείο του τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρο Λυμπέρη, παρουσία του αντιδημάρχου, Γιώργου Διακοσταμάτη, και ενημερώθηκε για θέματα της περιοχής.

Στη συνέχεια μετέβη στο Στάδιο Καρλοβασίου και στο Γήπεδο Κοντακέικων και ενημερώθηκε από τους τοπικούς παράγοντες για τα προβλήματα και τις ελλείψεις των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Παράλληλα ο κ. Κουρσουμπάς, είχε συνάντηση στα νέα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων Πυθαγόρας και ΑΕ Καρλοβασίου, οι οποίες εκπροσωπούν το νησί στις Εθνικές Κατηγορίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, καταγράφοντας τα προβλήματα και τα αιτήματά τους για στήριξη από την Περιφέρεια.

Τέλος είχε συνάντηση με τον περιφερειακό σύμβουλο Μανώλη Κάρλα, κατά την οποία συζητήθηκαν οι τρόποι ανάδειξης του Μύθου του Ικάρου, με τη διοργάνωση μιας αεραθλητικής και πολιτιστικής εκδήλωσης παγκόσμιου βεληνεκούς, που θα προσελκύσει αεροπόρους και λάτρεις της αεροπορίας από όλον το κόσμο (Ακαδημίες Ιπταμένων-Αερολέσχες-Συλλόγους), όπως είχε συμβεί το 1991.

Με το πέρας των επισκέψεών του, ο κ. Κουρσουμπάς δήλωσε πως “η λογική του περιφερειάρχη είναι να βρισκόμαστε κοντά στα νησιά μας συνεχώς και να έχουμε συχνή επαφή με τους τοπικούς φορείς, δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματά τους. Η επίσκεψή μου στη Σάμο είχε αυτόν τον σκοπό. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, με εκπροσώπους συλλόγων και φορείς του αθλητισμού και να επισκεφτώ αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προβλήματα και τις ελλείψεις αυτών. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους του αθλητισμού εδώ και θα τους στηρίξουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων της Περιφέρειας με κάθε τρόπο”.

Φωτογραφίες: Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!