Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Dodekanisos Seaways πραγματοποίησε την Κυριακή την επιθυμία των κατοίκων της Θύμαινας να επισκεφθούν την Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ στον Πανορμίτη της Σύμης, ταξιδεύοντας δωρεάν με ταχύπλοο καταμαράν.

Η Θύμαινα είναι νησί του συμπλέγματος των Φούρνων που βρίσκεται μεταξύ Σάμου και Ικαρίας, έχει επιφάνεια μόλις 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων και 137 μόνιμους κατοίκους.

Η Dodekanisos Seaways προσέφερε δωρεάν εισιτήρια στους κατοίκους, οι οποίοι με πίστη και συγκίνηση προσκύνησαν, οι περισσότεροι για πρώτη φορά, στο μοναστήρι του Πανορμίτη.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ακτοπλοϊκής εταιρείας, “η θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στο πλήρωμα της κατά την άφιξη αλλά και κατά την αναχώρηση από τη Θύμαινα ήταν πραγματικά συγκινητική.

Οι παρευρισκόμενοι ένιωσαν έντονα συναισθήματα κατάνυξης και ευλάβειας, βιώνοντας μια εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων.

Η Dodekanisos Seaways, πιστή στις αξίες της, συνεχίζει να ενώνει τους ανθρώπους των νησιών μας και να υποστηρίζει τη νησιωτικότητα, ταξιδεύοντας εκεί που δεν ταξιδεύει κανείς άλλος.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!