Φωτογραφία αρχείου

Νέα παράταση δόθηκε στις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέος στη Σάμο, στο πλαίσιο λήψης μέτρων κατά της εμφάνισης και διασποράς κρουσμάτων του κορωνοϊού στα Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Συγκεκριμένα, έως τις 25 Οκτωβρίου θα ισχύουν:

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιφερειακή οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση το Βαθύ και συγκεκριμένα στο τμήμα της από τον κόμβο Βαρελά έως και τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιφερειακή οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα της από τον κόμβο Βλαμαρής έως και τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην ανώνυμη οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από την κεντρική είσοδο του Κ.Υ.Τ. Σάμου έως και τη συμβολή της με την οδό Βλαμαρής.

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Δημητρίου Πέτρου και συγκεκριμένα στο τμήμα της από την οδό Δαμιανού έως και τη συμβολή της με την περιφερειακή οδό.

Αμφιδρόμηση της οδού Βλαμαρής, από τη συμβολή της με την περιφερειακή οδό Σάμου έως και τον κόμβο Πλατάνου.

Η ΕΛΑΣ υπενθυμίζει και την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στα εν λόγω σημεία.

Παράλληλα, σημειώνει πως το Τμήμα Τροχαίας Σάμου προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.