Σε συνάντηση εργασίας με τον επικεφαλής του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, ιατρό Σπύρο Σαπουνά, συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης, σχετικά με το πρόγραμμα διενέργειας των τεστ στον τοπικό πληθυσμό έναντι του κορωνοϊού, στα οποία δεν παρουσιάστηκε καμία ένδειξη υπόπτου κρούσματος της πανδημίας.

Επίσης, είχε συνάντηση με τον αντιστράτηγο ε.α. Σταύρο Κουτρή, πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εδώ νεοσύστατο τοπικό παράστημα της Ένωσης κι ενημερώθηκε για τις δράσεις των διαμενόντων στη Σάμο αποστράτων αξιωματικών.

Την Παρασκευή, με πρωτοβουλία του αντιπερειφερειάρχη, στο γραφείο του, έγινε ενημερωτική συνάντηση με τον Ηλία Γιάτσιο, πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε), στην οποία συμμετείχαν οι δύο δήμαρχοι του νησιού, Γιώργος Στάνζος και Αλέξανδρος Λυμπέρης, και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε σχέση με της αρμοδιότητες της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου παρακολούθησε της εργασίες καθαρισμού του ρέματος που διέρχεται μέσα από την πόλη της Σάμου, πλησίον του Γενικού Λυκείου, παρουσία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σαμίων, Δημήτρη Βογιατζή, και του Κώστα Βογιατζή, δημοτικού συμβούλου (φωτογραφία πάνω).

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το συνεργείο που δραστηριοποιείται στον οδικό κόμβο “Τρεις Εκκλησιές”.

Φωτογραφίες: Π.Ε. Σάμου

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!