Με δωρεάν για όλους τους πολίτες γρήγορα rapid tests σε τρεις περιοχές της Σάμου συνέχισε την Παρασκευή τους ελέγχους Covid-19 κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε χθες στο Ηραίο:

αλλά και στο Πυθαγόρειο, στο νέο δημοτικό κτήριο:

ενώ και το απόγευμα στην αντιπεριφέρεια Σάμου έγιναν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για το SARS-CoV-2, όπως και σήμερα, Σάββατο, γίνονται στο Καρλόβασι.

Στο μεταξύ, ήδη από την πρώτη ημέρα άφιξής του στη Σάμο, την Πέμπτη το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ συναντήθηκε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου σχετικά με τη διαδικασία των τεστ Covid-19 στον τοπικό πληθυσμό.

Σύμφωνα με τον διοικητή, Ν. Στεφανή, “ο υπεύθυνος του ΕΟΔΥ κ. Σαπουνάς απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που του θέσαμε σχετικά με τη διαχείριση των κρουσμάτων. Συμφωνήσαμε στο σχέδιο δράσης που θα εφαρμοστεί κατά τις μέρες παραμονής τους στο νησί μας.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα από το δειγματοληπτικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί έτσι ώστε να συνεκτιμήσουμε τις περαιτέρω κοινές μας ενέργειες”.

Ο ιατρός και προϊστάμενος Απόκρισης του ΕΟΔΥ, κ. Σαπουνάς, είχε ενημερωτική συνάντηση και με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Βασίλη Πανουράκη, και τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο:

Φωτογραφίες: Δήμος Ανατ. Σάμου, Νοσοκομείο Σάμου, Π.Ε. Σάμου

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!