Παραδόθηκαν τη Δευτέρα, ως δωρεά από τον βουλευτή Ν. Σάμου, καθηγητή καρδιολογίας, Χριστόδουλο Στεφανάδη, 200 τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (IgM/ IgG) στο διοικητή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποιήσης Μεταναστών Σάμου, καθώς και άλλα 100 τεστ ίδιου τύπου στον αντιπεριφερειάρχη Σάμου.

Σύμφωνα με τον κ. Στεφανάδη, “σκοπός της συμβολικής χορηγίας είναι να ελεγχθούν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά οι περιοχές στις οποίες εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα της πανδημίας στο Νομό. Στόχος είναι τόσο ο περιορισμός της μετάδοσης, όσο η προστασία των πολιτών με συντονισμένες δράσεις“.

Να σημειωθεί επίσης, ότι ο βουλευτής Ν. Σάμου έχει παράλληλα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποστολή κλιμακίου του ΕΟΔΥ στη Σάμο το αμέσως προσεχές διάστημα.

Τον βουλευτή Σάμου, Χριστόδουλο Στεφανάδη, ευχαριστεί για την δωρεά 100 τεστ ανίχνευσης για τον κορωνοϊό ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης.

Ο κ. Πανουράκης αναφέρει αναλυτικά:

Τις κρίσιμες αυτές ημέρες, που η πανδημία του COVID-19 πλήττει τον τόπο μας, ο Βουλευτής Σάμου καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες  της ΠΕ Σάμου, καθώς  σήμερα παραλάβαμε μετά από δικές του ενέργειες 100 rapid test για την ανίχνευση κρουσμάτων κορωνοιού στις υπηρεσίες μας .

Θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά για το ενδιαφέρον του, ενώ παράλληλα θέλω να επισημάνω πως ο Βουλευτής Σάμου με τον οποίο μας συνδέει εκτίμηση και φιλία χρόνων όποτε του ζητηθεί είναι παρών“.