Την ομορφιά των σαμιώτικων αμπελώνων του μικρόρωγου μοσχάτου σταφυλιού, με τις πεζούλες ξερολιθιάς από την άκρη του κύματος ως πάνω στο βουνό, κατέγραψε το τηλεοπτικό συνεργείο του σκηνοθέτη Βασίλη Κατερινόπουλου για την εκπομπή “Θαλασσινές ιστορίες”.

Η εκπομπή μεταδίδεται από το ΑΙΓAIΟ TV και τουριστικού ενδιαφέροντος ενημερωτικά δίκτυα.

Η όλη δράση ντοκουμενταρισμένης προβολής του νησιού της Σάμου, αποτελεί μια ξεχωριστή πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Σάμου στην οποία, ο ΕΟΣ Σάμου στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης.

Στα πλάνα που αναφέρονται στο Συνεταιρισμό της Σάμου με τη μακρόχρονη ιστορία, ο διευθυντής πωλήσεων Τίτος Φραντζής από το Οινοποιείο Καρλοβάσου αλλά και το Μουσείο Οίνου, σημείωσε χαρακτηριστικά: “…Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου είναι ένας από τους παλαιότερους συνεταιρισμούς της Ελλάδας, καθώς ιδρύθηκε το 1934 και λειτουργεί ανελλιπώς από τότε, παράγοντας εξαιρετικά, ποιοτικά προϊόντα που δρέπουν δάφνες ποιότητας και γεύσης σε όλον τον κόσμο, χάρη στην ακάματη και διαρκή προσπάθεια των 2.200 μελών του.

Εφαρμόζουμε πιστά το τρίπτυχο της φιλοσοφίας του ΕΟΣ Σάμου που είναι: σεβασμός στην παράδοση, καινοτομία και επιστημονική γνώση για ένα μοναδικό κρασί, που από τον αμπελώνα του καλλιεργητή φτάνει στο τραπέζι του καταναλωτή! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Δυτικής Σάμου, που μας συμπεριέλαβε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι στην “πράσινη θάλασσα” του σαμιώτικου μοσχάτου!”.

Σημειώνεται πως η εκπομπή “Θαλασσινές ιστορίες”, σύμφωνα με το σκηνοθέτη, θα αποτελέσει το υλικό για ένα ντοκιμαντέρ με τις ομορφιές της θαλασσινής μας πατρίδας, το οποίο θα συμμετάσχει στο προσεχές διάστημα στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Δείτε στιγμιότυπα από την επίσκεψη του τηλεοπτικού συνεργείου και τα γυρίσματα της εκπομπής “Θαλασσινές ιστορίες” στη Σάμο!

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!