Αστυνομικοί του Α.Τ Πυθαγορείου συνέλαβαν τρεις άνδρες στο αεροδρόμιο της Σάμου, σε δύο περιστατικά που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο.

Στο πρώτο περιστατικό, που συνέβη το Σάββατο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του κώδικα μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, δύο δελτία αιτούντος Διεθνή Προστασία, τα οποία, όπως εξακριβώθηκε, ανήκουν σε διαφορετικά πρόσωπα.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

Στο δεύτερο περιστατικό, την Κυριακή, συνελήφθη στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Α.Τ. Πυθαγορείου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για παραβάσεις του κώδικα μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα, δελτίο ταυτότητας βελγικών Αρχών, το οποίο, όπως εξακριβώθηκε, ανήκει σε διαφορετικό πρόσωπο.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση και σε αυτή την περίπτωση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!