Βίντεο και φωτογραφίες από τις τελευταίες εκδηλώσεις και δράσεις του για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας έδωσε στην δημοσιότητα, μέσα από τη σελίδα του στο facebook, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Στο παρακάτω βίντεο του Στέλιου Δεμερτζή  που λήφθηκε με τη βοήθεια drone μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομαδική ποδηλατοβόλτα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο.

Το απόγευμα της Δευτέρας τα παιδιά ζωγράφισαν τις δικές τους ιδέες για τις μετακινήσεις χωρίς ρύπους, σε έναν τεράστιο καμβά που στήθηκε στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη.

Την Τρίτη ο καμβάς τοποθετήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο Σάμου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην μετακίνηση χωρίς ρύπους.

Οι υπεύθυνοι του δήμου αναφέρουν στην σελίδα Facebook “Eastern Samos – European Mobility Week” για την οικολογική αυτή δράση τα εξής: “Ζωγραφίσαμε με θέμα την μετακίνηση χωρίς ρύπους!

Οι μικροί μας φίλοι έδωσαν πολλές όμορφες και πρωτότυπες ιδέες για εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης!

Ευχαριστούμε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Βαθέος Σάμου για την συμμετοχή.

Είμαστε αυτό που ονειρευόμαστε!

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την δράση της Δευτέρας και στη συνέχεια φωτογραφίες από την τοποθέτηση του έργου των παιδιών στο δημαρχιακό μέγαρο:

Η έκθεση του έργου των παιδιών στο δημαρχιακό μέγαρο Ανατολικής Σάμου:

Το πρωί της Τρίτης, ο αντιπρόεδρος της Ποδηλατικής Λέσχης Σάμου, Αλέξανδρος Πρινιάς, ενημέρωσε τους μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Σάμου για τα οφέλη του ποδηλάτου στην καθημερινή μας ζωή, ενώ αργότερα ενημέρωσε για το ίδιο θέμα και τους μαθητές της Α’ τάξης του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Σάμου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου Από την επίσκεψη του Αλέξανδρου Πρινιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο:

 


Το απόγευμα της Τρίτης,
στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, μέλη του Τοπικού Τμήματος Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Βαθέος Σάμου περπάτησαν στο ιστορικό κέντρο της Κοινότητας Βαθέος.

Ευχαριστούμε θερμά για την ξενάγηση τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος, Σταμάτη Σεϊρλή, και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος “Καπετάν Λαχανάς”, Μανώλη Φρατζή“, αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό τμήμα Βαθέος Σάμου.
Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την ξενάγηση στο Άνω Βαθύ Σάμου:
Η τελευταία δράση για την Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας ήταν το απόγευμα της Τρίτης η παρουσίαση του νέου εγκατεστημενου συστήματος Seatrac στην παραλία Μαλαγαρίου, στα μέλη και τις καθηγήτριες του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση “Μέλισσα” από την Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Ανατολικής Σάμου.
Στη δράση συμμετείχε και ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος.
Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:
Φωτογραφίες: Σελίδα facebook “Eastern Samos – European Mobility Week”

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!