Φωτογραφία αρχείου

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων τίθενται σε ισχύ έως τις 30 Σεπτεμβρίου στο οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέως στη Σάμο, στο πλαίσιο λήψης μέτρων κατά της εμφάνισης και διασποράς κρουσμάτων του κορωνοϊου στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ).

Συγκεκριμένα, με αποφάσεις του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι εξής προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην Περιφερειακή οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση το Βαθύ και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τον Κόμβο Βαρελά, έως και τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην Περιφερειακή οδό, και συγκεκριμένα στο τμήμα της από τον κόμβο Βλαμαρής, έως και τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην ανώνυμη οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα της από την κεντρική είσοδο του Κ.Υ.Τ. Σάμου, έως και τη συμβολή της με την οδό Βλαμαρής.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Δημητρίου Πέτρου, και συγκεκριμένα στο τμήμα της από την οδό Δαμιανού, έως και τη συμβολή της με την Περιφερειακή οδό.
  • Αμφιδρόμηση της οδού Βλαμαρής, από τη συμβολή της με την Περιφερειακή οδό Σάμου έως και τον κόμβο Πλατάνου.

Επιπλέον, πρόκειται να ισχύσει και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στα σημεία αυτά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.