Ο Δήμος Δυτικής Σάμου εκπροσωπήθηκε, όπως και ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, στην πρόσφατη Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού “Tour Natur 2020” στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από τον Γιώργο Ματθαίου.

Όπως αναφέρει ο δήμος Δυτικής Σάμου, “η έκθεση αυτή στοχεύει στην προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού και δραστηριοτήτων, όπως το περπάτημα, αναρρίχηση, η ποδηλασία, καγιάκ κ.α.

Το περίπτερο του ΕΟΤ διατέθηκε δωρεάν για την προβολή της Σάμου και οι επισκέπτες που το επισκέφτηκαν, ενημερώθηκαν για τις ομορφιές και τις δυνατότητες του τόπου σε όλα τα επίπεδα των εναλλακτικών επιλογών.

Η έκθεση αυτή ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε μετά από την έξαρση της πανδημίας και θεωρείται ως η σφυγμομέτρηση της γερμανικής αγοράς για την κινητικότητα της επομένης τουριστικής χρονιάς ,φάνηκε όμως να επιτυγχάνει το στόχο της και να εκπέμπει -έστω και συγκρατημένα ένα μήνυμα αισιοδοξίας“.

Δείτε φωτογραφίες με τον εκπρόσωπο του Δήμου Δυτικής Σάμου, Γιώργο Ματθαίου, στο περίπτερο για το νησί του Πυθαγόρα στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού “Tour Natur 2020”:

Θυμηθείτε επίσης τη συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην ίδια έκθεση!