Την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή της θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου η Ένωση Μικρασιατών Σάμου.

Η συνέλευση θα γίνει σε επανάληψη της ανακληθείσας προηγούμενης που είχε προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω των υγιειονομικών μέτρων που επιβλήθηκαν για την επιδημία του κορωνοϊού.

Η συνέλευση της 7ης Οκτωβρίου θα αρχίσει στις 18:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου, στην οδό Σμύρνης και Κανάρη, στην πρωτεύουσα του νησιού.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  • Απολογισμός δράσης & Οικονομικός απολογισμός έτους 2019.
  • Έγκριση πεπραγμένων έτους 2019 & απαλλαγή του διοικητικού συμβουλίου.
  • Έγκριση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής επιτροπής για τη περίοδο 1/1-31/12/2019.
  • Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2020.

Επισημαίνεται ότι η Γενική Συνέλευση θα έχει απαρτία εφόσον θα είναι παρόντα σε αυτή το 50% συν 1 των μελών που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (που δεν οφείλουν) (βάσει του άρθρου 24 του καταστατικού).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη, 14/10/ 2020 την ίδια ώρα (στις 18.00), στον ίδιο τόπο, και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διατάξεως και ευρίσκεται σε απαρτία με τα παρόντα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει (άρθρο 24).

Η Ένωση Μικρασιατών Σάμου παρακαλεί για την προσέλευση όλων των μελών προς αποφυγή μετατόπισης της γενικής συνέλευσης σε άλλη ημερομηνία.

Θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας λόγω της επιδημίας του COVID-19 και παρακαλούνται τα μέλη να εισέρθουν στο χώρο με μάσκα προστασίας.