Την ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: “Νέο πρόγραμμα “ΓΕΦΥΡΑ”. Ποιοι οι δικαιούχοι – πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών”, με κεντρικό ομιλητή τον Φώτη Κουρμούση, ειδικό γραμματέα διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, διοργάνωσε την Τρίτη το Επιμελητήριο Σάμου, στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης των μελών του.

Την ημερίδα προλόγισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, Γιώργος Κυριαζής, ο οποίος επισήμανε το έργο της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους και την ανάγκη συμμετοχής στο πρόγραμμα όσων επιχειρήσεων έχουν πληγεί ώστε να καταστούν βιώσιμες. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν αρκετοί επιχειρηματίες της Σάμου.

Στη συνέχεια ο ειδικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, Φώτης Κουρμούσης, ο οποίος αναφέρθηκε στη διαδικασία χρήσης της πλατφόρμας και υποβολής της αίτησης και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις όσων συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορεί να βρει κανείς στον σχετικό ιστότοπο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.