Και στη φετινή εκστρατεία για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας θα λάβει μέρος, από 16-22 Σεπτεμβρίου, ο δήμος Ανατολικής Σάμου, “σε ιδιαίτερα νέες συνθήκες, με γνώμονα τη διασφάλιση όλων των απαραίτητων μέτρων που θεσπίζονται από την πολιτεία, την τήρηση της «κοινωνικής απόστασης» και την ενεργοποίηση της ατομικής και συλλογικής ευθύνης”.

Το νέο θέμα που επιλέχθηκε για το 2020 είναι “Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους” (Zero – emission mobility for all), με σύνθημα το “Μετακινήσου Υπεύθυνα”.

Ο δήμος Ανατολικής Σάμου δηλώνει πως και αυτή τη χρονιά θα συμβάλλει το μέγιστο δυνατό, προκειμένου να σχεδιάσει ασφαλείς και αισιόδοξες δράσεις που θα προβάλλουν την αναβάθμιση της ποιότητας του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους καλλιτέχνες ζωγράφους και φωτογράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, να εκθέσουν τα έργα τους και τις φωτογραφίες τους, με θέμα “Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους”, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 16-22 Σεπτεμβρίου, στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη της πόλης της Σάμου.

Για περισσότερες διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο της αντιδημάρχου Τουρισμού και Πολιτισμού, Δέσποινας Κάιλα, στα τηλέφωνα 22733 50141 και 22733 50117.