Συναυλία με τους νέους μουσικούς, Παναγιώτη Παναγάκη, Πέτρο Ρήνα και Μανόλη Αρχοντούλη, διοργάνωσε την Παρασκευή ο Σύλλογος Γυναικών Πύργου Σάμου “Η Κυβέλη”.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν για τη συναυλία οι υπεύθυνες του συλλόγου, “ο επιβλητικός πέτρινος ναός του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία μας αποτέλεσε το τέλειο σκηνικό.

Οι προβολείς φώτισαν.

Οι καρέκλες απλώθηκαν.

Οι μουσικοί κούρδισαν και μας ταξίδεψαν σε ήχους ρεμπέτικους και παραδοσιακούς.

Οι τηγανίτες και οι μελένιοι λουκουμάδες μας χόρτασαν, ενώ το Σαμιώτικο κρασί μας γλύκανε.

Τολμήσαμε σαν Σύλλογος μετά από σκέψεις να προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη συναυλία σαν την πιο «συνετή λύση» στις αλλόκοτες εποχές που ζούμε.

Κι αυτό, γιατί μέσα από τη συγκεκριμένη πολιτιστική δράση θέλαμε να δηλώσουμε ότι δε δεχόμαστε την απαξίωση και την εγκατάλειψη της τέχνης και των δημιουργών της ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, αλλά πως με οργάνωση και καλή θέληση μπορούμε να συνεχίσουμε να δίνουμε βήμα και στήριξη σε ό, τι μας προκαλεί τα πιο όμορφα συναισθήματα, στη μουσική, στο θέατρο, στο θέαμα και στους συντελεστές τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Τα μικρά παιδιά του χωριού που βοήθησαν στην καθαριότητα, τον καλλωπισμό και το στήσιμο των καρεκλών χωρίς να το ζητήσουμε, τον πρόεδρο και το κοινοτικό συμβούλιο για την παραχώρηση της πλατείας και τον φωτισμό, τους νέους μουσικούς Παναγιώτη Παναγάκη, Πέτρο Ρήνα και Μανόλη Αρχοντούλη, τον κ Fabio Giardina για την κάλυψη του ήχου αλλά και όλους τους αφανείς συντελεστές που μετέφεραν καρέκλες, τραπέζια, μαγείρεψαν, οργάνωσαν τα γραφειοκρατικά και πρόσφεραν το μεράκι τους αφιλοκερδώς“.

Καλή αρχή στη νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές μας! Συνεχίζουμε με υγεία και πείσμα για τα νέα σχέδια του Συλλόγου που θα ανακοινωθούν σύντομα!“, καταλήγουν οι υπεύθυνες του Συλλόγου Γυναικών Πύργου Σάμου “Η Κυβέλη”.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!