Επισκέψεις σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του Δήμου Δυτικής Σάμου πραγματοποίησαν την Πέμπτη ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Διακοσταμάτης, με την πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αγγελική Γαλανού, ώστε να συζητήσουν και να ενημερωθούν σχετικά με την οργάνωση, την λειτουργία και την πρόοδο των εργασιών που πραγματοποιούνται ήδη στα σχολεία.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η άμεση επίλυση των κτιριακών προβλημάτων, η ενίσχυση των δομών με επαρκές προσωπικό καθαριότητας και, προπάντων, η ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατανοώντας την δυσκολία και την επικινδυνότητα των καιρών λόγω πανδημίας καταβάλλεται κάθε προσπάθεια διαφύλαξης και προστασίας του μαθητικού κοινού ώστε να ξεκινήσει μία ευοίωνη χρονιά για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Με στόχο μια διαρκή και στενή συνεργασία ευχόμαστε: ”Καλή αρχή και καλή δύναμη στα απαιτητικά καθήκοντα μαθητών και δασκάλων””, αναφέρουν σχετικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι υπεύθυνοι του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Γιώργου Διακοσταμάτη και της Αγγελικής Γαλανού σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου Δυτικής Σάμου:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!