Φωτογραφία του Θανάση Κυριάκου

Τη δημιουργία ενός δικτύου ακαδημιών βόλεϊ αγοριών, σε συνεργασία με τις τοπικές ομάδες σε Μαραθόκαμπο, Καρλόβασι, Βαθύ και Πυθαγόρειο, ανακοίνωσε η διοίκηση του Κέρκη Μαραθοκάμπου, η ανδρική ομάδα του οποίου είναι φέτος ανανεωμένη και φιλοδοξεί σε αξιόλογη πορεία στη νεοσύστατη Pre-League.

“Ο σύλλογος, πιστός στη φιλοσοφία ανάπτυξης του βόλεϊ στη Σάμο και με όραμα για το μέλλον, προχωρά στη δημιουργία ακαδημιών αγοριών που λείπουν από το νησί μας.

Έτσι η ομάδα μας, πέρα από την προσπάθεια για διαρκή παρουσία της στις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού βόλεϊ, θέλουμε να μπορεί να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον.

Στόχος είναι η δημιουργία αναπτυξιακών τμημάτων, που μέσα από τη δουλειά και τα σωστά αθλητικά πρότυπα, θα φτιάξει υγιείς αθλητές και ανθρώπους για το νησί μας και τον τόπο μας, αλλά και θα στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα μας.

Έτσι, ερχόμαστε σε συνεργασία με Ιωνικό Καρλοβάσου, Πολυκράτη Πυθαγορείου και Ερμή Σάμου και συνδιοργανώνουμε τις ακαδημίες αγοριών του Κέρκη Μαραθοκάμπου” αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!